Saturday 4 July 2015

My pink era.. / A rózsaszín korszakom..

As you can see from my pictures on the blog, I do love pink. Light baby pink, dark pink, pastel pink... I don't mind.. I've collected some pink yarn and other crafty stuff for these pictures. 

As I was a child, pink, violet and fuchsia were my favourite colours. As I grew older I had different eras with different colour taste. I had a blue, a black, a yellow and a red era as well.. About a couple of years ago my pink era has returned! :) And I love it.. I think it can be combined perfectly with other colours such as grey, cream, brown, turqouise, green, violet or some shades even with yellow or red. 

......................................................................................................................................................................

Ahogy a blogon lévő képeimből is kitűnik, szeretem a rózsaszínt. Világos babarózsaszín, sötét rózsaszín, pasztell rózsaszín.. Bármilyen árnyalat is legyen..  Összegyűjtöttem a rózsaszín fonalaimat és még néhány rózsaszín apróságot a képek kedvéért.

Kiskoromban a rózsaszín, a lila és a ciklámen voltak a kedvenc színeim. Ahogy nőttem, más-más korszakok jöttek, más-más színvilágokkal. Volt kék, fekete, sárga és piros korszakom is.. De néhány éve érdekes módon visszatért a rózsaszín! :) És igazán élvezem.. Szerintem nagyon jól kombinálható vele a szürke, a barna, a türkiz, a zöld, a lila, illetve néhány árnyalata akár a sárgával vagy a pirossal is szépen mutat.


My geraniums this year are also blooming in the shades of pink.. I think flowers can be so inspirational... The colours of the nature are absolutely wonderful. 
...................................................................................................................................................................

Idén a muskátlijaim is a rózsaszín különböző árnyalataiban pompáznak.. Hogy a virágok mennyire inspirálóan tudnak hatni.. A természet színei egyszerűen lenyűgözőek.


At the moment I am working on a project which is absolutely NOT pink! :) It is going to be a baby boy crochet blanket. It is a special order and I hope it will be ready on time. Even if I am more for pink at the moment, I do love this colour combo as well. Just like the colours of the sea..
..................................................................................................................................................................

Jelenleg épp egy olyan projekten dolgozom, ami egyáltalán NEM rózsaszín! :) Horgolt babatakaró lesz egy kisfiúnak. Különleges rendelésre készül és remélem időben sikerül elkészülnöm vele.

Még ha jobban is szeretem jelenleg a rózsaszínt, azért ez a színkombináció is nagyon tetszik.. Akárcsak a tenger színei..



Source / Forrás: http://sirendipia.tumblr.com/
And just a last photo: work behind the scenes ;) / És csak egy utolsó kép: munka a színfalak mögött ;)


Love, Sophiee

1 comment: