Saturday 31 October 2015

Goodbye, October ♥ / Viszlát, Október ♥






On one of my lunch breaks I took my camera with me and made some photos of this wonderful sight of golden trees..  It is like a dream to walk among them and to see how the leaves are falling down so calmly..
I was also collecting some rosehips to make a nice fall decoration of them. I had a great helper as well: my husband made holes on them with a needle so I just had to string them on the wire. (Without making holes first it wasn't that easy as I thought.. )
It was fun!! :)

....................................................................................................................................................................................

Egyik ebédszünetemen elvittem magammal a fényképezőgépemet és készítettem pár fotót ezekről a csodaszép, aranyló fákról.. Egy álom köztük sétálgatni és elnézni a lassan lehulló leveleket..
Csipkebogyót is gyűjtöttem, mert szerettem volna belőlük egy kis őszi dekorációt készíteni.
Segítségem is volt.. A férjem tűvel lyukasztgatta a bogyókat, így nekem már csak fel kellett fűznöm őket a drótra. (Az előre lyukasztgatás nélkül elég nehézkesen ment a dolog..)
Jó kis móka volt!! :)



So we made a nice rosehip heart wreath and I really like it :) / Íme, a csipkebogyó szív, amit készítettünk és nekem nagyon tetszik :)



I had some more rosehips left so I made a little version of it as well :) / Maradt még csipkebogyó, így még egy kisebb verzió is készült :)



The afternoon was beautifully sunny and warm.. I was sitting on the balcony in a T-shirt!! :) And was crocheting for hours..
I think there is nothing better for crocheters than sitting on a sunny balcony, garden or café terrace, snipping a nice cup of coffee, tea or hot chocolate and crochet, crochet, crochet for hours without anybody or anything interrupting us... It feels like a bit of crochet heaven! :)
I think just one thing could have made it better.. to share this moment with a friend or friends.. Wish they wouldn't be that far away...
But other than that, I wish you all lots of moments like this!! :)

.......................................................................................................................................................................................

Délután gyönyörűen sütött a nap. Olyan jó idő volt, hogy rövid ujjú felsőben üldögéltem a balkonon, és órákig csak horgoltam..
Szerintem, akik horgolnak, azok számára néha nincs is szebb, mint egy napsütötte balkonon, kertben vagy kávézó teraszán egy csésze finom kávét, teát vagy forró csokit kortyolgatva horgolni, horgolni, horgolni órákon át, anélkül, hogy bárki vagy bármi megzavarna.. Ez egy darabka horgolós mennyország! :)
Talán csak egy dolog tehette volna mindezt még szebbé.. Megosztani ezt a pillanatot egy baráttal vagy barátokkal..
Bárcsak ne lennének olyan messze..
De ezen kívül mindannyiótoknak sok ilyen szép pillanatot kívánok!! :)





Love, Sophiee

No comments:

Post a Comment